ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ - ΕΤΑΙΡΟΙ

Χαρίλαος Βασιλογεώργης

 

Ο Χαρίλαος Βασιλογεώργης, ιδρυτής της εταιρίας, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Εγγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης το 1990 και έκτοτε ασκεί δικηγορία με βασικούς τομείς δραστηριότητας το Αστικό, Τραπεζικό, Εμπορικό και Πτωχευτικό Δίκαιο. Έχει μεγάλη εμπειρία στην εξωδικαστική και δικαστική επίλυση διαφορών και στη διαπραγμάτευση και σύναψη κάθε είδους εμπορικών συμφωνιών.

Περισσότερα...

Βασιλική Γκατζηγιάννη

Η Βασιλική Γκατζηγιάννη γεννήθηκε στη Γερμανία το 1969. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου, Γερμανία. Εγγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης το 1994, έκτοτε συνεργάζεται με το δικηγορικό γραφείο του Χαρίλαου Βασιλογεώργη και ασχολείται κυρίως με θέματα εταιρικού δικαίου, εμπορικών συμβάσεων και δικαίου του Ανταγωνισμού. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διενέργεια Νομικών Ελέγχων, την εξαγορά και συγχώνευση εταιριών και στην σύναψη εμπορικών συμφωνιών κάθε είδους.

Περισσότερα...

Ανδρέας Στεργιάδης

Ο Ανδρέας Στεργιάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εγγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης το 1994. Συνεργάζεται με το δικηγορικό γραφείο του Χαρίλαου Βασιλογεώργη από το 1998 και εξειδικεύεται σε θέματα αστικού δικαίου, εργατικού δικαίου, σε ζητήματα αναγκαστικής εκτέλεσης και αθλητικού δικαίου και έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο χειρισμό και την υποστήριξη υποθέσεων ενώπιoν των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων κάθε βαθμού.

Περισσότερα...

Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου

Η Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά το 1970. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό και Εμπορικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Kent στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι εγγεγραμμένη στο Δικηγορική Σύλλογο Αθηνών από το 1995. Από τότε εργάζεται ως δικηγόρος και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων, μισθώσεις και μεταβιβάσεις αυτών, στο συναφή φορολογικό σχεδιασμό, τον χειρισμό ζητημάτων κληρονομικού δικαίου κυρίως ομογενών (ΗΠΑ) και στην αναγνώριση και εκτέλεση αλλοδαπών αποφάσεων (κυρίως ΗΠΑ). Από τον Ιανουάριο του 2009 έως το Δεκέμβριο του 2010 διατέλεσε μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΟΔΑΚ.

Περισσότερα...

Έλλη Ασημακοπούλου

Η Έλλη Ασημακοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Περισσότερα...
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Εταίροι