Η Εταιρία

Το δικηγορικό γραφείο «Βασιλογεώργης και Συνεργάτες» ιδρύθηκε το 1990 από τον Χαρίλαο Βασιλογεώργη. Σήμερα, 26 χρόνια αργότερα, η δικηγορική μας εταιρία «ΒΑΣΙΛΟΓΕΩΡΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» χειρίζεται ευρύ φάσμα υποθέσεων και προσφέρει σε σημαντικό αριθμό πελατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υποστήριξη τόσο σε δικαστικές υποθέσεις όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικής δικηγορίας. Είμαστε 12 δικηγόροι και απασχολούμε ασκούμενους δικηγόρους και διοικητικούς υπαλλήλους.

 

Συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους καθηγητές Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Αθηνών ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένη νομική υποστήριξη όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Σήμερα διατηρούμε δύο γραφεία ένα στο κέντρο της Αθήνας (Βαλαωρίτου 18, ΤΚ 10671) και ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Ερμού 10,ΤΚ 54625).

Η ποιότητα των υπηρεσιών, η ειδική και πρακτικά δοκιμασμένη τεχνογνωσία μας στα θέματα της εξειδίκευσής μας και το ευρύ πεδίο που καλύπτει η πελατεία μας, μας έχουν προσδώσει πολύπλευρη εμπειρία σε ζητήματα που σχετίζονται με την επενδυτική και εν γένει επιχειρηματική δραστηριοποίηση στον ελληνικό χώρο. Έχουμε χειριστεί σημαντικές υποθέσεις σε διάφορους τομείς του δικαίου, ιδίως στους τομείς του αστικού, εμπορικού, εταιρικού, πτωχευτικού, φορολογικού τραπεζικού, ιδιωτικού διεθνούς και αθλητικού δικαίου.

Eπίσης, παρέχουμε νομικές συμβουλές σε εξειδικευμένα ζητήματα σε άλλους δικηγόρους, καθώς και σε άλλες ελληνικές ή ξένες δικηγορικές εταιρείες. Έχουμε κτίσει την φήμη μας πάνω στην δέσμευση μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες κάθε πελάτη μας, είτε πρόκειται για μεγάλη πολυεθνική εταιρία, είτε για εταιρία με τοπική δραστηριότητα, είτε αναπτυσσόμενη επιχείρηση, είτε ιδιώτη. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους λαμβάνοντας υπόψη τη συγκεκριμένη δραστηριότητα τους αλλά και τις παραμέτρους του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται.

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: Εταιρία