Η Εταιρία

Το δικηγορικό γραφείο «Βασιλογεώργης & Συνεργάτες» ιδρύθηκε το 1990 από τον Χ. Βασιλογεώργη στη Θεσσαλονίκη και μετεξελίχθηκε σε δικηγορική εταιρία το 2007. Η επέκταση των εργασιών και οι ανάγκες των πελατών μας, μας οδήγησαν στην  μεταφορά της εταιρίας μας στην Αθήνα όπου και λειτουργούμε από το 2009 έως και σήμερα. Η ομάδα μας απαρτίζεται από περισσότερους από 15 δικηγόρους όλων των εξειδικεύσεων, ασκούμενους δικηγόρους και οργανωμένο τμήμα back office. Σήμερα διατηρούμε δύο γραφεία ένα στο κέντρο της Αθήνας και ένα στο κέντρο της Θεσ/νίκης.

Η εταιρία μας χειρίζεται σήμερα ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων και προσφέρει σε σημαντικό αριθμό πελατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό υποστήριξη τόσο σε δικαστικές υποθέσεις όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικής δικηγορίας.

Από τα πρώτα χρόνια αξιοποιήσαμε τις ειδικότητες και την εμπειρία δικηγόρων-συνεργατών, προκειμένου να αναπτύξουμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης, δρώντας εν τέλει ως ο «βραχίονας» των δικών τους δραστηριοτήτων και ένα πολύτιμο μέλος της δικής τους ομάδας. Συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους καθηγητές Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Αθηνών ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένη νομική υποστήριξη όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Η ποιότητα των υπηρεσιών, η ειδική και πρακτικά δοκιμασμένη τεχνογνωσία μας στα θέματα της εξειδίκευσής μας και το ευρύ πεδίο που καλύπτει η πελατεία μας, μας έχουν προσδώσει πολύπλευρη εμπειρία σε ζητήματα που σχετίζονται με την επενδυτική και εν γένει επιχειρηματική δραστηριοποίηση στον ελληνικό χώρο. Έχουμε χειριστεί σημαντικές υποθέσεις σε διάφορους τομείς του δικαίου, ιδίως στους τομείς του αστικού, εμπορικού, εταιρικού, πτωχευτικού, φορολογικού και  τραπεζικού δικαίου.

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: Εταιρία