ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Σωκράτης Παρσάνος

O Σωκράτης Παρσάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από το 1992. Ασχολείται με υποθέσεις εργατικού και αστικού δικαίου, δικαίου ακινήτων, εμπορικού, εταιρικού δικαίου και δικαίου πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε θέματα διεξαγωγής δικών σε σχέση με τα παραπάνω αντικείμενα.

Περισσότερα...

Αικατερίνη Ηλιάδου

Η Αικατερίνη Ηλιάδου γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1969. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Το 1998 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Regenburg στο γνωστικό αντικείμενο του Δημοσίου Δικαίου. Τον Μάιο 2011 εκλέχθηκε σε θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Λέκτορα στο γνωστικό αντικείμενο Δημόσιο Δίκαιο και ιδίως Διοικητικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα...

Νικολίτσα Κουτρούλη

Η Νικολίτσα Κουτρούλη γεννήθηκε στην Βάρδα Ηλείας το 1983. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο στο ίδιο πανεπιστήμιο. Εγγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης το 2008 και ασχολείται κυρίως με υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου.

Περισσότερα...

Γιούλη Χατζηζήση

Η Γιούλη  Χατζηζήση γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1990. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου στο ίδιο πανεπιστήμιο. Εγγράφηκε στο Δικηγορική Σύλλογο Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο 2015 και ασχολείται με υποθέσεις κυρίως αστικού και εμπορικού δικαίου.

Περισσότερα...

Γιώργος Ανδρονιάδης

Ο Γιώργος Ανδρονιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εγγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών τo 2016 και ασχολείται κυρίως με υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου.

Περισσότερα...
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Συνεργάτες